Anneke Umans' s fondsenwervingspagina

by Anneke Umans for Blijf Groep

Raised
 500

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Blijf Groep Amsterdam krijgt volgend jaar een Oranjehuis. Het Oranjehuis biedt de mogelijkheid huiselijk geweld zichtbaarder te maken omdat iedereen mag weten dat mensen daar geholpen worden na huiselijk geweld. Voor het doorbreken van de spiraal van geweld is veel moed nodig. Met het doorbreken van het geweld wordt een wezenlijke stap gezet om verandering voor alle betrokkenen mogelijk te maken. Ook voor de kinderen. Zij kunnen vriendjes en vriendinnetjes ontvangen en gewoon op school vertellen waar zij wonen. Opa en oma op bezoek krijgen. En Blijf Groep helpt hen stem te geven aan hun ervaringen. Daarom trek ik 3 keer per week mijn loopschoenen aan om mij samen met mijn teamleden voor te bereiden op de Nightrun van 20 September. Wil je dit initiatief steunen? Dat kan!
Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Alle kleine beetjes helpen.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Van harte bedankt voor jouw hulp!

Anneke Umans

News (0)

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Group

Team BWA

Campaign

Damloop 2014