Anoesjka's Damtotdamloop 2014

by Anoesjka Jager for Blijf Groep

Raised
 200
Target
 500

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Ik heb een fijne, gelukkige relatie!!!! Maar er zijn genoeg vrouwen die dat helaas niet hebben en te maken krijgen met huiselijk geweld. Daarom doe ik samen met Nancy van der Valk mee aan de Dam tot Damloop op 21 september om geld in te zamelen voor een nieuw te openen "Blijf van mijn Lijfhuis" in Amsterdam. Hier kunnen vrouwen (met kinderen) terecht als ze weg zijn gegaan uit huis ivm het geweld wat ze hebben ondervonden. Zelf hoop ik dit nooit mee te maken!!Blijf Groep doet heel goed werk hierin en ik wil hen graag helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als jullie me zouden kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Anoesjka Jager

News (0)

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Campaign

Damloop 2014