Debby van Schaik' rent voor het Oranjehuis

by Debby van Schaik for Blijf Groep

Raised
 210
Target
 150

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Geheim! Geen bezoek! Zo was het vroeger bij een Blijf-van-mijn-lijf-huis. Het Oranje huis is anders! Het staat midden in een kinderrijke woonwijk, en familie, vriendjes en vriendin-netjes van kunnen gewoon langs komen. In 2015 zal ook in Amsterdam een Oranje Huis worden geopend. Niet op een geheim adres, maar 'gewoon' in een woonwijk. Voor de inrichting, het speelgoed en andere zaken is geld nodig. Donaties kunnen digitaal worden gedaan en worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Ik ga t.b.v. deze geldinzameling de Damloop(16.4 km) doen en het is de bedoeling dat ik, naast mijn donatie van €20 nog €130 inzamel. Ik zou het heel erg waarderen als jij me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Debby van Schaik

News (1)

  • Beste mensen, Ik ben zo tevreden met alle donaties die tot nu toe zijn gedaan (€ 150). Ik heb het bedrag dat ik minimaal op wilde halen bereikt. Een maximum bedrag is er niet, dus elke donatie is welkom!

    Debby van Schaik - 4/28/14

  • -

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Group

Blijf lopen!

Campaign

Damloop 2014