dick jansen' s fondsenwervingspagina

by dick jansen for Blijf Groep

Raised
 344
Target
 500

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Het zal niet eenvoudig worden om dit jaar mijn p.r. bij VDTD te verbeteren. Werkelijk snotverkouden geworden. Om de sponsors niet teleurstellen ga ik van start. Hoe dan ook loop ik naar Zaandam. Maar of dat sneller dan 1:28:06 zal zijn? Veel twijfel. Maar het geld vind hoe dan ook welkom. Vorig jaar liep ik voor een nieuw Blijf-huis in Zaanstad, dit jaar voor een nieuw Oranjehuis van Blijf in mijn eigen stadsdeel: bij De Hallen in Oud-West. Tot mijn verrassing liep ik meer dan 500 euro bij elkaar. Dat wil ik dit jaar proberen te evenaren. En ik liep ook een persoonlijk record in 1:28:06. Met behoorlijk benauwd weer. Dus als er dit jaar een fris windje waait kan het sneller. Ik ben wel in voor speciale deals met sponsors: een basisbedrag vooraf en een extraatje voor een PR achteraf.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Elk tientje is welkom.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
dick jansen

News (0)

Donations ()

Make the first
  • -
     
  • Offline donations
     50
  • See more
  • Total  344
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Group

Blijf lopen!

Campaign

Damloop 2014