Ingeborg Schenkels' s fondsenwervingspagina

by Ingeborg Schenkels for Blijf Groep

Raised
 155
Target
 1,000

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Het gezin zou een veilige plaats moeten zijn waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en veilig opgroeien. Dit blijkt niet het geval. Mensen lopen juist in gezinsverband de grootste kans bedreigd, vernederd, geslagen en geisoleerd te worden.Veelal zijn partners jarenlang in een situatie verstrikt geraakt waarbij geweld een rol speelt. Voor het doorbreken van de spiraal van huiselijk geweld is veel moed nodig. Met het doorbreken van het geweld wordt een wezenlijke stap gezet in de mogelijkheid tot verandering voor alle betrokkenen. Het Oranjehuis kan ondersteuning bieden bij deze verandering. Ik ben er trots op bij het Oranjehuis betrokken te zijn. Daarom trek ik 3 keer per week mijn loopschoenen aan om mij met mijn team voor te bereiden op de Nightrun van 20 September. Dit initiatief steunen? Dat kan!
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Ingeborg Schenkels

News (1)

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Group

Team BWA

Campaign

Damloop 2014