Inge Goossens' s fondsenwervingspagina

by Inge Goossens for Blijf Groep

Raised
 100
Target
 150

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Een groot project met een kleine bijdrage
 
Lieve vrienden, collega’s en familieleden,

Ik wil graag met jullie delen dat ik volop vooruitgang boek met mijn hardlooptrainingen! Als het zweet me uitbreekt en mijn spieren pijn gaan doen, denk ik aan het geweldige project en de mooie missie waar dit allemaal voor is!

Zoals velen van jullie weten werk ik met veel plezier en voldoening bij Blijfgroep. De missie van Blijf Groep is het coördineren en organiseren van directe hulp op maat voor iedereen die te maken heeft met uitbuiting in relaties en met huiselijk geweld. 

Het Oranje Huis is een Blijf van m’n lijfhuis nieuwe stijl, waar Ambulante hulp en opvang aangeboden wordt onder één dak. De vrouwen en kinderen die hier tijdelijk hulp en onderdak vinden hebben veel leed mee gemaakt en verdienen een nieuwe start in het Oranje Huis.

Het geld dat wij met de Damloop bij elkaar rennen wordt besteed aan de inrichting van een aantal woningen voor vrouwen met kinderen.  Ik ben dankbaar en gelukkig met een kleine bijdrage!       

News (1)

  • Een kleine moeite voor een groot project!

    Inge Goossens - 6/3/14

  • -

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.