Janske Stoop' s fondsenwervingspagina

by Janske Stoop for Blijf Groep

Raised
 190

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Lieve vrienden,
Ik heb een wens. Of nou ja, eigenlijk meer een nieuw doel. En dat is het doel om mee te rennen met de Nightrun van de Dam tot Damloop. Niks bijzonders zou je kunnen zeggen, want er lopen honderden zo niet duizenden mensen mee met de run. Maar toch...voor een redelijk luie donder zoals ik is dat een hele prestatie! Inmiddels ben ik aan het trainen (wat me niet heel gemakkelijk afgaat) en ik hoop op 20 September de 6.4 km uit te gaan lopen.
Mijn persoonlijke doel wil ik daarbij ook graag koppelen aan een goed doel.
Ik vind dat Blijf Groep heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep. Blijf Groep gaat dit geld inzetten om woningen voor vrouwen en hun kinderen in te richten, zodat ze een veilig en rustig onderkomen hebben.
 Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank alvast voor je hulp!
Liefs Janske

News (0)

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.