Laura sjeest voor het Oranje Huis

by Laura Mastenbroek for Blijf Groep

Raised
 231
Target
 150

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Hallo allemaal! 

Ik werk al een tijdje bij Bureau Jeugdzorg waar we veel te maken hebben met gezinssituaties waarin Huiselijk Geweld speelt. Uit alle onderzoeken blijkt hoe schadelijk dit is voor kinderen. Ik gun kinderen een plek waar zij met hun belangrijke hechtingspersoon tot rust kunnen komen, al is het voor een time-out. Daarbij is het erg fijn als er voldoende mogelijkheden zijn voor afleiding, spel en ontwikkeling. Help daarom mee met een mooie, prettige inrichting voor de kinderen.
Ik zou het heel erg waarderen als u hen zou kunnen helpen door een donatie te doen voor  de Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.
Alle beetjes helpen! Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Doneer jij?! Dan sjees ik!

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor je hulp!

Laura Mastenbroek

News (2)

  • Zo langzaamaan begint de spanning wat toe te nemen, het lopen gaat matig. Hoe dan ook gaat het natuurlijk lukken! Eerst vanavond nog naar een feestje, zonder alcohol!, slapen en... gaan!!

    Laura Mastenbroek - 9/20/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Group

Team BWA

Campaign

Damloop 2014