L'ESPOIR Orange's fondsenwervingspagina

by L'ESPOIR Orange for Blijf Groep

Raised
 101

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Als clienten van de Blijf groep weten wij uit ervaring hoe belangrijk het is dat huiselijk geweld in al zijn facetten uit de anonimiteit gehaald wordt. Daarom willen ook wij ons inzetten om geld op te halen om zo te zorgen dat de kinderruimte in het nieuwe Oranje Huis ingericht kan worden. We zijn met een zeer enthousiaste groep cliënten begonnen aan het trainen voor de Nightrun van de Dam tot Damloop.Sommige van hen hebben al loopervaring, maar voor de meeste is het een nieuwe uitdaging en dat getuigt van veel moed!

We hebben een geweldige naam voor ons team bedacht, namelijk L' ESPOIR ORANGE, oftewel hoop voor alle mensen die bij ons in het Oranje Huis komen voor ondersteuning! Helpt u ook mee om huiselijk geweld te stoppen door te doneren?
Alvast bedankt.

Team L'ESPOIR Orange

News (0)

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Group

Team BWA

Campaign

Damloop 2014