Lonneke van de Wetering' s fondsenwervingspagina

by Lonneke van de Wetering for Blijf Groep

Raised
 303
Target
 350

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Jaja ik begrijp dat je enorm verbaasd en nogal onder de indruk bent nu je (weer) een verzoek van mij ontvangt om me te sponsoren voor de Dam tot Damloop.

Maar ik heb een hele goede reden om ook dit jaar weer mee te lopen en om jou dus (weer) te vragen om mij te sponsoren: het geld dat we inzamelen met de Dam tot Damloop 2014 is bestemd voor de inrichting van het Oranje Huis Amsterdam een 'Blijf van m'n lijf huis nieuwe stijl' dat in 2015 haar deuren zal openen.
De opbrengst gaat in zijn geheel naar dit goede doel. Vorig jaar hebben we met elkaar
€16.391 opgehaald, waarvan ik zelf € 640,- aan sponsorgeld bij elkaar heb verzameld. Hopelijk gaan we daar dit jaar overheen want het is echt heel hard nodig.

Samen met mijn collega Pauline van de crisisopvang ben ik momenteel hard aan het trainen voor de 10 EM (16 km). De Dam tot Damloop 2013 heb ik net onder de 1 uur en 40 minuten uitgelopen en het streven is natuurlijk om dit jaar iets sneller de finish te halen. Met de nieuwe hardloopschoenen die ik ter motivatie van mijn vriend heb gekregen moet dat zeker lukken!

Pauline en ik zullen zelf ook acquisitie gaan lopen om te kijken of er in Amsterdam bedrijven / cafés...ed. zijn die ons willen sponseren. Misschien ken jij zelf ook een bedrijfje bij jou in de buurt of van vrienden/ familie die dat leuk zouden vinden?
Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/ of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Elke euro is er 1! Maar natuurlijk geldt ook: hoe meer hoe beter :)
Ps Donaties worden verwerkt door Alvarum, het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Als je vragen hebt kun je me natuurlijk altijd een e-mailtje sturen.

Heel hartelijk dank voor je hulp!

Veel liefs van Lonneke

News (0)

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Group

Blijf lopen!

Campaign

Damloop 2014