Meghan Pieters' s fondsenwervingspagina

by Meghan Pieters for Blijf Groep

Raised
 160

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Lieve vrienden en familie,
op 21 september gaan mijn zus en ik ons in zetten voor een goed doel namelijk het mee lopen aan de dam tot dam loop.
Het goede doel waar wij voor hebben gekozen is Blijf Groep. Deze organisatie zet zich in tegen huiselijk geweld en ik sta volledig achter hun werk en visie.
Ik heb altijd een ideaal leven gehad met veel liefde. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Er zijn alleen al in nederland een heleboel vrouwen die hun man niet durven te verlaten vanwege geld of angst om alleen te zijn. Tragischer nog is dat heel veel kinderen hier ook de dupe van zullen zijn. Help mij in deze strijd en laten wij met zijn alle een veilig thuis te creëren voor deze vrouwen en kinderen.
Door middel van een donatie, niks is te klein, kunt u mij hierbij helpen. Ik wil jullie bedanken voor de steun en donaties.


Meghan

*****
Ik vind dat Blijf Groep heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Meghan Pieters

News (0)

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Campaign

Damloop 2014