Nancy Van der Valk' s fondsenwervingspagina

by Nancy Van der Valk for Blijf Groep

Raised
 456

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Ik vind dat Blijf Groep heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Naast mijn persoonlijke doel om na een ingrijpende rugoperatie een aantal jaren geleden nu het bewijs te leveren dat niks onmogelijk is wil ik dit persoonlijke doel koppelen aan een persoonlijk goed doel voor anderen.
Ik zou het heel erg super vinden als jullie me kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Nancy Van der Valk

News (3)

  • Oke de vakantie is voorbij maar de training gaat door nu zelfs op een hoger pitje. Gisteren weer 9 km gelopen dus nog een aardig schema te volgen. Maar gaat zeker goed komen!!!

    Nancy Van der Valk - 8/4/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Group

Team Spirit

Campaign

Damloop 2014