Zoe Pieters' s fondsenwervingspagina

by Zoe Pieters for Blijf Groep

Raised
 272

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Ik vind dat Blijf Groep heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Tijdens mijn stage op de ambulance werden wij opgeroepen door politie met de melding "huiselijk geweld". Bij aankomst werd ons duidelijk gemaakt dat het ging om een zwangere vrouw die in mekaar werd geslagen door haar man, die nu spoorloos is. Er lag bloed in de verschillende kamers van het huis en mw. zag er niet goed uit. Erger nog haar zoontje van twee was aanwezig gedurende al het geruzie. De organisate Blijf Groep zet zich in voor vrouwen die bang zijn hun man te verlaten en bieden hen een veilige plek om zo weer hun leven weer zo normaal mogelijk te leiden. Dit gunt u toch ook iedere vrouw en hun kinderen?
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Blijf Groep en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Zoe Pieters

News (0)

Donations ()

Make the first
Blijf Groep
Geweld in huiselijke kring moet stoppen. Dit kan alleen als iedereen meedoet. Wij geloven dat iedereen eraan kan bijdragen dat geweld stopt. Richtinggevend daarbij is dat dit zoveel mogelijk gebeurt op de eigen plek, op eigen kracht en in eigen kring.

Charity

Blijf Groep

Campaign

Damloop 2014